Pietershof

Unieke ligging
Pietershof situeert zich op 500 meter ten zuiden van de Grote Markt nabij de bushalte ‘Sint-Pieterskerk’. U woont dichtbij de uitvalswegen N8 Veurne-Menen, N38 naar Poperinge en de N37 naar Zonnebeke. Hierdoor zijn de naburige steden vlot en snel bereikbaar.
Pietershof is dus ideaal gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, recreatie en de uitvalswegen. Uw appartement is de perfecte uitvalbasis voor een bezoekje aan uw familie, vrienden en (klein-) kinderen.

Eén kwaliteit met stip
Het Pietershof onderscheidt zich bijzonder door de twee ruime terrassen, één ruim ochtendterras met zicht op de lakenhalle en één ruim zuiderterras om te genieten van de zon en het zicht op het groen en de Sint-Pieterkerk. In dit oude stadsgedeelte van deze heropbouwstad van na de eerste wereldoorlog beseft men dat hier geen ander dergelijke realisatie zal komen buiten het Pietershof.

Uniek woonconcept met oog op de toekomst
Pietershof is de unieke realisatie in het hartje van de stad gekenmerkt door de ruime terrassen, de hoogwaardige afwerking met de glazen balustrades, een unieke kans.
Ook Pietershof is voorzien van de HelloHelp-app.

Plan
Pietershof heeft een divers aanbod van appartementen.
Naast een ruime fietsenberging zijn er ook autostaanplaatsen en bergingen voorzien in de kelder.

www.pietershofieper.be

Andere projecten

1

Vraag hier je brochure aan Brochure aanvragen

Wij maken gebruik van cookies

De website van HelloHelp maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie