Bernice

Unieke ligging
Wonen in Lauwe in Bernice, dat is wonen als een thuismatch. De groene en rustgevende ligging, de goede bereikbaarheid en het interessante cultureel leven en rijk verleden maken van deze plaats een aantrekkelijke thuishaven voor jong en oud.

Kwaliteit
De gracieuze residentie huisvest comfortabele wooneenheden die je volledig volgens eigen stijl en smaak wil inrichten.

Investeer in flexibel wooncomfort
Wie nu én later kwaliteitsvol wil wonen, vindt in Bernice de ideale thuis. Elk van de 30 appartementen is ingericht om de bewoner zo lang mogelijk zorgeloos thuis te laten wonen en leven. Met oog op de toekomst en met aandacht voor de zorgen van later. Elke woning is bereikbaar met een ruime personenlift en beschikt over alle comfort. Je vindt er een lichtrijke leefruimte, volledig ingerichte keuken, aangepaste badkamer en sanitaire en elektrische voorzieningen. De commerciële ruimte kijkt uit op het park met aangelegd groen, wandelpaden en petanquebaan.

Uniek woonconcept met oog op de toekomst
Bernice is de unieke realisatie in het hartje van de stad gekenmerkt door ruime terrassen, de hoogwaardige afwerking met de glazen balustrades, een unieke kans.
Ook Bernice is voorzien van de HelloHelp-app. Wonen in Bernice is met zicht op een eigen park met zicht op de kerk van Lauwe.

Plan
Bernice heeft een divers aanbod aan appartementen.
Naast een ruime fietsenberging zijn er ook autostaanplaatsen en bergingen voorzien in de kelder.

www.residentiebernice.be

Andere projecten

1

Vraag hier je brochure aan Brochure aanvragen

Wij maken gebruik van cookies

De website van HelloHelp maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie