Bosmolens

Unieke ligging
Residentie Bosmolens bevindt zich in hartje Izegem en is de uitgelezen keuze voor wie op zoek is naar een woonst voor het leven. Door zijn centrale ligging is alles op wandelafstand: allerlei winkels, gezellige restaurants en nuttige overheidsdiensten.

Vele kwaliteiten
Deze residentie huisvest lichtrijke woningen die je volledig volgens eigen smaak en stijl kan inrichten. Het toekomstgerichte concept maakt van Residentie Bosmolens een uniek woonproject.
Zo beschikt Residentie Bosmolens over de HelloHelp-app. De appartementen genieten het comfort van vloerverwarming

Gracieus gebouw
Het project bestaat uit vijf bouwlagen, waarvan het gelijkvloers ruimte zal bieden voor drie handelsruimtes. De bovenste verdieping beslaat penthouses met royale glaspartijen, die een open zicht bieden op de
stadskern. Deze mooie realisatie bestaat in totaal uit 24 luxueus afgewerkte appartementen. Ideaal voor wie op zoek is naar een woning voor het leven. De auto kan geparkeerd worden in de kelderverdieping.

Plan
Residentie Bosmolens heeft een mooi aanbod van appartementen. In de kelder zijn er garages, staanplaatsen en kelderbergingen voorzien.

www.bosmolens.be

Andere projecten

1

Vraag hier je brochure aan Brochure aanvragen

Wij maken gebruik van cookies

De website van HelloHelp maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie